PIZZALINA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1495 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzalina. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 15:38 Ik heb 50 minuten moeten wachten voor een uitelkaar gevallen panini. het is van te huilen.
8 mei 2024 om 20:55 Als van ouds! Heerlijk!!
5 mei 2024 om 2:12 Bestelling kwam snel binnen 25 min. Was weer super lekker zoals altijd. Bezorger zeer vriendelijke
30 apr 2024 om 23:57 Good stuff, was on time and everything as ordered. Consistently up to expectations. :)
27 apr 2024 om 23:07 Perfect en goede service
24 apr 2024 om 20:47 Top
19 apr 2024 om 0:26 Altijd goed
16 apr 2024 om 13:52 Fast deliverd.
14 apr 2024 om 17:20 Voortreffelijk! Ik heb een thin crust pizza, kip burger en panini tonijn besteld. Eten was vers en goed warm bij aankomst. Bezorger was ook heel snel (15 min). Kortom voor herhaling vatbaar.
13 apr 2024 om 14:34 Goeie!
12 apr 2024 om 23:12 I always order my pizzas here for the good prices and tasty food and they never disappoint:)
11 apr 2024 om 23:22 Bezorgtijd was veel later dan ik verwacht had bijna 2 uurtjes. Niet verwacht van Pizzalina want mijn bestellingen komen vaak altijd vroeg aan maar voor deze keer niet? Eten was wel oké maar niet zoveel saus gekregen dus was een beetje droog.