PIZZALINA LANSELOETSTRAAT

PIZZALINA LANSELOETSTRAAT Heerlijke Amerikaanse pizza's en panini's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzalina Lanseloetstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 2:35 Altijd een lekkere verse pizza en fijne bezorging
20 sep 2022 om 2:42 The pizza hasent been delivered, I spent 1h oustide waiting. I want a refund please
19 sep 2022 om 23:47 Veel te lang hier niet meer besteld. Heerlijke en rijk belegde pizza’s zoals ik van ze gewend ben!
17 sep 2022 om 18:34 Snel bezorg en een heerlijke pizza!!
17 sep 2022 om 16:46 Gewoonngeen woorden voor, ga zo door
8 sep 2022 om 20:00 Was lekker!!
6 sep 2022 om 11:56 Top!
4 sep 2022 om 21:26 I didn't get cheesy bites with my order. There were not in delivery bag. :(
3 sep 2022 om 2:15 Midnight snack, en super snel geleverd!
1 sep 2022 om 19:48 Vriendelijke bezorger, pizza’s waren goed warm, Italiaanse bodem zoals het hoort, topping top!
30 aug 2022 om 9:22 Schande dat jullie geen tomaat komkommer en augurk op de hamburger doen het staat op de site van wel geen respect voor je klanten en patat was ook niet warm en veel te zout zonde van mijn geld NOOIT MEER VOOR MIJ JULLIE ZIJN EEN KLANT KWIJT
27 aug 2022 om 21:24 Was lekker :-)